התורה שבעל פה

שאלה:

בס"ד
שלום רב לכבוד הרב,
הייתי שמח לדעת מה דעתך על האתר "מיתוס התורה שבעל-פה" החדש הזה?
זאת הכתובת:
אשמח לדעת דעתכם, זה קשור ליסוד תושבע.

תשובה:

הספר הזה הוא כפירה גמורה שטות והבל, ומהווה את יסוד השקפתם של הקראים לדורותיהם, ובעצם מקורות יהודים למען ישו – נוצרים ישראלים שמטרתם לקעקע את היהדות. כל שאלותיהם יש להן תשובות פשוטות וידועות, וכל חכמי ישראל לדורותיהם כבר כתבו על כך, הרמב"ם ושאר ראשונים, יש גם ספר יסודי עתיק בשם כוזרי שני לרבי דוד ניטו שעסק בהרחבה בכל הדברים הללו, לאחרונה יצא ספר נפלא על תורה שבעל פה מהרב יהושע עינבל, כדאי מאוד לקוראו, תקצר כאן היריעה מלפרט את כל ההוכחות לתורה שבעל פה מי שרוצה באמת לדעת יעיין בספר הנ"ל.

אחר עיון קל בדבריהם ראיתי שמדובר בחומר מסיונרי נוצרי לגמרי שחובה להתריע בפניו ואסור לעיין בו כלל וכלל, זה חומר נוצרי שכולו עבודה זרה!!!!!!

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. צוות ערכים עשה עבודה נפלאה וגילה את השקר הגדול של הספר הזה, מאמר מרתק:

    שימו לב לקרקס שצוות ערכים עשה מהספר העלוב הנ"ל, מאמר מרתק המגלה את השקר של סילופי הכת המשיחית:
    https://rationalbelief.org.il/%d7%a7%d7%a8%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a9%d7%99-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99/?fbclid=IwAR3LakMnPbS10UVmwVkKrg9sSHmcZkJheYXyncrcjnoASCEP_3FBmYlSerU