אצל מי כדאי לקנות מזוזה?

שאלה:

האם יש מקום שאתם ממליצים לקנות ממנו מזוזות באיזור בני ברק והמרכז?

תשובה:

שלום וברכה

מי שמומלץ מאוד בעיני, אני קניתי אצלו תפילין לי ולבני, והמלצתי גם לכל אחי בשמחותיהם, וגם קניתי ממנו מזוזות לביתי, זה הגאון רבי מנחם יהודה גרוס ראש לשכת הקודש בירושלים. הוא לא כותב בעצמו אלא יש לו כמה סופרים מיוחדים שהוא סומך עליהם, והוא יהודי ירא שמים בתכלית ותלמיד חכם גדול. אינני יודע איזה רף מחיר אתם רוצים לשלם, יש לו מן הסתם כמה רמות. תהיו איתו בקשר ותבדקו מולו, הוא נמצא כל יום רביעי בבני ברק.

[email protected]

זה הטלפון והמייל שלו, כדאי לפנות היום, מחר הוא שם.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. הוא גם בודק? האם הרב יכול להמליץ על בודק מוסמך וירא שמיים? תודה.

    בהזדמנות זו רציתי לשאול את כבוד הרב אם הוא יודע לסדר קשר של תפילין של ראש, להרחיב או לקצר? תודה.

  2. הוא עושה הכל, אבל בשביל זה לא צריך לטרוח עד כדי כך, בדיקת מזוזות ניתן לעשות אצל כל מגיה, תתייעץ עם רב בית כנסת מקומי יסייע לך. ולגבי סידור קשר התפילין כדאי עוד היום, שאם זה לא בסדר תספיק להניח שוב לפני השקיעה.

  3. אני יודע לסדר את קשר הד' הרגיל ולא את הקשר המרובע, אבל אינני יודע היכן אתה נמצא, בכל שכונה יש עשרות אנשים שיודעים… חבל לטרוח מעבר לגבולות הגזירה.