הקלטה של לימוד בספר

שאלה:

שלום לכבוד הרב שליט"א
אני עובד במשך היום ולומד מעט בלילה ומעט בבוקר לפני העבודה, במשך היום אני שומע שיעורים בהלכה בטלפון.
האם אני יכול להקליט את הלימוד שלי שכולל ציטוטים של סימנים שלמים בטור בבית יוסף בשו"ע בשו"תים ובספרי הלכה ולשמוע אותם במשך היום בעבודה כחזרה על הלימוד? או שזה דומה לצילום של הדף (כיוון שאני מקליט את הקריאה מילה במילה מתוך הספר) שאסור?
כמובן שהכל לשימוש הפרטי ולתועלת שלי.
תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר להקליט חומר כתוב ולשמוע, ואין בכך איסור הפרת זכויות יוצרים.

בהצלחה.