פרסום יחידת דיור

שאלה:

אני מפרסם יחידת דיור קטנה להשכרה, אני יודע את הגודל שלה במדוייק, ושאנשים שואלים את הגודל אני כמובן עונה תשובה אמיתית, למשל 30 מ"ר. להרבה אנשים זה גורם בכלל לא לבוא לראות, כי מבחינה זה נשמע להם קטן. למרות שבאמת לא תמיד יחידה שהיא 35 מ"ר (5' מ"ר יותר] יותר מרווחות, כי זה תלוי בתכנון וכד', אבל פסיכולגית זוגות צעירים וכד' חשוב להם לא להרגיש שהם לוקחים יחידה קטנה.
אבל הבעיה שיש הרבה אנשים שלא באמת יודעים את הגודל של מה שהם משכירים ומסוגלים בקלות להגדיל אותה באיזה 10 מ"ר [לא בזדון, אבל מחוסר ידע], ואנשים רגילים שמגיעים לראות לא תמיד יודעים להבחין בגודל המדוייק. וכך אנשים יותר שוכרים כי הם "מרגישים" שהם שכרו יחידה יחסית בגודל סביר.
ונוצר מצב שקשה לי להשכיר את היחידה, כי נקודת הפתיחה שאני אומר את הגודל המדוייק מעמיד אותה בעמדת פתיחה גרועה יותר מיחידות אחרות שבאמת הן באותו גודל בדיוק.
האם ניתן "להוסיף" עוד 5 מ"ר באינפורמציה וכד', כדי להשוות לאמת מידה הלא מדוייקת שנאמרת ע"י כולם.

תשובה:

שלום וברכה,

אסור לך להגדיל את גודל הדירה. אבל אתה יכול להתחמק מהתשובה ולומר כדאי לבוא ולראות, וכאשר הם יגיעו לראות הם יראו ויהנו.

בהצלחה.

מקורות:

להוציא מפיו דברים לא נכונים – אסור. וגם אם יש צדק בדברים. אבל אתה יכול לגרור אותם להגיע ליח"ד כדי שיראו ויתרשמו.