התרת נדרים

שאלה:

פעם אחת זכור לי שכאבה לי ממש הבטן ונדרתי נדר שאקרא 3 פרקי תהילים כדי שלא תכאב לי יותר הבטן ואני נורא מתחרטת על הנדר הזה כי עשיתי את זה בלי לחשוב ואמרתי זה קל אני אעמוד בזה אבל הנדר הזה מאוד מכביד עליי אני כועסת על עצמי מאוד על כך שבכלל נדרתי נדר האם אפשר לעשות משהו בנידון?

תשובה:

יש לעשות התרת נדרים בפני שלושה אנשים המבינים את ענין התרה זו, תפני לרב בית הכנסת האיזורי או אברך בן תורה באיזור, שיסייע לך לבצע את זה.

בהצלחה