שלום בית

שאלה:

שלום לפני כמה שנים סגרתי חוזה יחד עם אישתי דאז חוזה עם מישהו לקנות ממנו בית ואז פתאום הוא ראה עלייה במחירי הדירות והתחרט לקחנו אותו לבית משפט שפסק לטובתו!!!! איך אני אמור להתייחס לדבר כזה וזה תרם רבות לגירושין באותה תקופה שמרתי תורה ומצוות ואז החלה הדרדרות גם בזה

תשובה:

שלום וברכה

לא הבנתי את שאלתך. כנגד מי אתה טוען. כנגד המוכר הנ"ל? כנגד אשתך? כנגד אלוקים? למעשה האחריות הבלעדית היא שלך על כל מעשיך, אתה אדם בר דעת, היודע ומכיר במי שאמר והיה עולם, עליך להתגבר על כל הקשיים ולשמור תורה ומצוות בקפדנות ככל יהודי מאמין. בעזרת ה', בזכות ההתחזקות שלך תזכה ךכל הישועות, למצוא זיווג נכון ומתאים, שיהיו לך חיים טובים ומאושרים מלאי שמחה ונחת.

בשורות טובות.