עירוב תבשילין בקפסולות בקורונה

שאלה:

שלום וברכה
למד"א שיש איסור דאורייתא בהכנה מיו"ט לשבת אא"כ יש מצב שיבואו אורחים .
מה הדין בקפסולות בישיבות שאסור להם להכניס אורחים?
עוד שאלה אם יש יש כמה קפסולות בישיבה האם כל אחת צריכה עירוב בפני עצמה או כיוון שמקבלים ממטבח אחד מספיק אחד? [כשהם מחממים אוכל לבד וכן מדליקים נרות שבת לבד]
תודה רבה מראש

תשובה:

שלום וברכה

לגבי שאלתך הראשונה, ברור שכיון שהם מקבלים אוכל מהמטבח ושם יש היתכנות להכל, זה מחוץ לקפסולות, ודאי מותר לבשל ביום טוב לשבת עם עירוב תבשילים.

מספיק עירוב אחד.