שידוכים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בחורה בת 23 וחצי בשידוכים כבר תקופה לא קצרה נפגשתי עם הרבה בחורים, לאחרונה נפגשתי עם בחור ממש טוב ממש נהנתי בפגישה אבל הוא היה יותר נמוך ממני משמעותית שזה ממש הפריע לי דוקה לו זה לא הפריע בכלל, האם זה סיבה להוריד?

תשובה:

שלום וברכה

אין בדבר הזה משהו אמיתי לחיים, אני מכיר הרבה זוגות כאלו ואין בעיה… האושר לא תלוי בזה וזה ברור. אבל איך שאת מרגישה. תמשיכו עוד קצת ותראי את את מרגישה עם זה.

בהצלחה רבה והחלטות טובות