לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הפרדה בין גברים לנשים בחתונות כשהנשים אינן לבושות בצניעות

שאלה:

שלום וברכה!
ראיתי שכתבתם בשתי תשובות בשמן של מרן הרב עובדיה, שכל אלו המתירים לערוך סעודת חתונה בלי הפרדה, לא עסקו במצב שבו הנשים לבושות בחוסר צניעות.
אודה לכבודכם מאוד, אם תוכלו לציין את המקור המדויק בו כתב מרו דברים אלה.
בתודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

לא אמרנו משפט זה מהגר"ע יסף זצ"ל, ואינני יודע אם כתב דין פשוט וברור זה בספריו, הבאנו זאת בשם הרב ישכיל עביד, אבל זה דבר פשוט ביותר שאינו צריך ראיה… הרי זה גורם לראיות אסורות קלות דעת והרהורי עבירה, חלילה לערוך חתונה בצורה כזו.

מקורות:

ראה כאן.