שימוש באתר שיש בו איורים לא צנועים

שאלה:

שלום כבוד הרב
לפני שבוע וחצי לערך שלתי כאן באתר אם מותר להשתמש באתר שניתן בעזרתו לצייר 'קומיקס' (עלילה מצוירת) אך יש שם ציורים (אמנם קטנים- כמה סנטימטרים) של נשים עם מכנסים קצרות וכו'.
השאלה שלי היא האם מותר (כמובן בלי להשתמש בציורים הלא צנועים הנ"ל) לצורך לצייר למשל סיפורי צדיקים וכדומה (אך לא לפרנסתי) או שזה אינו אלא עצת יצר הרע.
תודה רבה לרב

תשובה:

בדרך כלל ציור כזה לא גורם הרהורי עבירה, אם אתה יודע בעצמך שאין לך חשש כזה מותר.