לשון הרע

שאלה:

שלום כבוד הרב , ברצוני לדעת האם זה נקרא לשון הרע : חברה שלי ניסתה לשדך לי את חבר של בעלה דיברתי עם הבחור והוא נשמע לי קצת משהו מוזר ורציתי לדעת אם אני מתייעצת עליו עם חברה שלא מכירה אותו אבל מה שאומר לה עליו יציג אותו באור לא טוב , האם זה לשון הרע? תודה מראש ושבת שלום

תשובה:

שלום וברכה

אם היא בלאו הכי לא מכירה, תתייעצי בלי לומר לה את השם, מה זה משנה לה השם שלו?