טכנאי שתיקן את המזגן ללא ידיעתו

שאלה:

תקנו לי מזגן והתיקון לא הצליח ולכן לקחו 200 בבדיקות שעשו אמרו שהתיקון לא מספיק וצריך להחליף מדחס
אחרי זמן נסעתי הביתה וראיתי ראיתי שהצליח אבל לא לחלוטין כלומר מקרר אבל 70 אחוז
והיום בבוקר 90 אחוז מהמצב הקודם
האם עלי לחזור ולשלם תיקון מלא ?
אם פתאום אראה שממש מסתדר האם לחזור ולשלם את מלוא הכסף?
ואם נשאר 90 אחוז גם יש צורך?
יש לציין שעקב הבזבוז זמן יקר של תורה בקשתי שהשם יעשה נס ואתן צדקה לרב ואכן היום בבוקר ממש השתפר…

תשובה:

שלום וברכה,

הטכנאי מזגנים שדרש מחיר זול, משום שלא עשה תיקון משמעותי – לדעתו שצריך להחליף. ולכן אין חובה לשלם יותר מהמחיר שדרש. או בגלל שאולי היה מספיק בתיקון קל מאוד. או שהמזגן לא אמור להחזיק מעמד.

בהצלחה רבה.