לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שירת נשים ביוטיוב

שאלה:

האם מותר להעלות שירת נשים ליוטיוב כשלא רואים את הזמרת ולציין שזה שירת נשים?

תשובה:

שלום וברכה

באופן עקרוני מצד הבעיה של שירת נשים אין איסור, כיון שהאדם הוא זה שבוחר אם לחטוא, ומי שירצה לחטוא אין לו בעיה למצוא שירים ביוטיוב ככל שירצה… אבל למיטב ידיעתי אין באינטרנט כשר גישה ליוטיוב, ובבית יהודי חייב להיות רק אינטרנט מסונן…

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. לתועלת בכדי שהרב ידע, כי ראיתי כמה פעמים שהרבנים כאן ענו כך:
    בנטפרי יש יוטיוב לאחר שהסרטונים נפתחים. וכן אפשר לעלות שם סרטונים ליוטיוב.

  2. בודאי, נטפרי זה הסינון הכי טוב של הציבוא החרדי.
    הוא נפתח לפי בקשת סרטון, זה לא שכל האתר נפתח אלא מחפשיםסרטון בגוגל ושולחים את הקישור לבדיקה ואז אם הוא מתאים.
    ודאי שבשאלה שהבחור כאן שאל לא יפתחו כי בנטפרי גם שירת נשים ללא ראיה לא פותחים.