יין לא כשר

שאלה:

קניתי יין לא כשר בטעות האם אפשר למכור לחילוני

תשובה:

אם היין לא כשר מה ההגיון להכשיל בו יהודי אחר?

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. האם מותר לקונה להחזיר לחנות ולקבל החזר כספי או זיכוי? או שמא יש לשפוך? 2 צדדים לכאורה לאיסור. א) שאלה של הכשלת המוכר במסחר והקונה הבא בשתייה ב) מצד מעות יי"נ

  2. הכשלה אני לא חושב שיש כאן כי יש לו סטוק שלם של יינות כאלו וכשיגמר בלאו הכי יביא עוד…, ולענין מעות יין נסך, לכאורה זה מקח טעות.

  3. לעניין המקח טעות. למרות שכל המעות התערבבו אצלו והוא לא מחזיר אותם מטבעות זה בסדר? אם לדוגמא ארצה להיכנס לשם רק לפרוט כסף – זה לא יהווה בעיה על המטבעות שאקבל מעבר למראית-עין על עצם הכניסה?