עבודה זרה

שאלה:

התפללתי בביתי ובשעת התפילה הילדים הרעישו והייתי קצת מתוח ונוצר מצב עם הרגשה אמיתי וכנה שאמרתי בברכת מודים "אתה הוא לדור ודור" והתכוונתי לתפילין שהם עבודה זרה (כאומר לחפץ "אתה אלוהי" ח"ו) האם הם חייבים בגניזה/איבוד? התפילין הן חדשות שממש החודש רכשתי אותם.
אודה על המענה.

תשובה:

לא זה שטויות ממש, סוג של מחשבה בלתי רצונית שאין לה כל משמעות.

אם זו תופעה שחוזרת על עצמה הרבה יש לבדוק אם אין משהו חרדתי כפייתי שכדאי לטפל בו באופן מקצועי.

בהצלחה