בדיקת קמח חומוס

שאלה:

שלום וברכה,
קניתי מחנות תבלינים קמח חומוס קלוי (גונדי), קמח שקדים וקמח עדשים אדומות שהם טחנו במקום. החנות בהכשר הבד"ץ בית יוסף. האם אני צריכה לבדוק את הקמחים הללו מחרקים לפני השימוש ואם כן כיצד? (יש לי רק נפה של 20 מש)

תשובה:

שלום וברכה

יש לפזר כמויות קטנות על משטח לבן כמו נייר מדפסת, ולעיין היטב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל