בראשית תמן

שאלה:

האם קוראים את קטע הזוהר "בראשית תמן" שמופיע בסידורי עדות המזרח – בשבת – בסוף תפ' שחרית אחרי 'עלינו'? (אני קורא קטע זה בכל יום חול לאחר 'עלינו' בשחרית).

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לומר גם בשבת

בס' כתם פז על זוהר בראשית מבאר בארוכה שהוא תיקון לברית, וכן הובא בסידור החיד"א עמ' קעז, וכ"כ בשער היחודים פרק יח, ובטהרת הקודש מאמר תיקון היסוד,  וכן הובא בסידור תכלאל לתימנים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום
    אני קוראת את בראשית תמן ביום שבת אחרי שאני מסיימת את כל ספר התהילים .
    האם זה בסדר?
    והאם אפשר לקרוא את זה ביום יום ככה בלבד?
    תודה רבה