לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מכירת פאות לנשים ערביות

שאלה:

שלום רב,
האם פאנית יכולה למכור פאות ארוכות וטבעיות לנשים ערביות ? אותן נשים הן בעלות שיער דליל ובמקום להוסיף תוספות לשיער הן רוצות פיאה ארוכה וטבעית. האם יש בכך איסור שהיא תכשיל גברים יהודים ?

תשובה:

שלום וברכה

אין כל איסור, לא צריך לחשוש לכך, בסופו של דבר הן חיות בחברה סגורה משלהן, והאחריות על כל יהודי לשמור על עצמו מפני הרחוב מוטלת עליו, ולא על שום אדם אחר.

שבת שלום.