חציצה – טבילה אחרי טיפול לייזר לפני שהשיער נשר

שאלה:

האם מיד לאחר טיפול לייזר, בו שורש השערה מושמד ולפני שהשערות נושרות אין בעיה לטבול??? שערות שייפלטו בימים הקרובים אינם מהוות חציצה???

תשובה:

שלום וברכה

הפניתי את שאלתך לגאון רבי נפתלי אברג'ל רב קהילות האברכים בני עדות המזרח בנווה יעקב ירושלים ובאחוזת ברכפלד מודיעין עילית, ומו"צ ישיבת הר"ן בשכונת רמות בירושלים, והשיב, שיש לנסות להסיר בעדינות מה שיורד, ומה שנשאר מחובר אינו חוצץ, בודאי אם זה לא ממש במקום בולט בפנים שזה דבר שמפריע ומקפידים עליו יותר.

ערב טוב.