אמצעי מניעה vcf

שאלה:

אני בת 40, אחרי 9 לידות (האחרונה לפני 8 חודשים), בשנים האחרונות השימוש בגלולות גורם לי לכתמים, החלפתי 3 סוגי גלולות, ותמיד היו לי כתמים, גם לאחר 7-8 חודשי שימוש. אחרי הלידה האחרונה הרופאה המליצה על טבעת נובה רינג, אבל גם בה (משתמשת כבר 6 חודשים) יש לי כל הזמן כתמים, וזה גם משפיע עלי גרוע בתחומים נוספים.
רוצה להשתמש באמצעי מניעה לא הורמונלי כמו vcf, השאלה אם זה גלאט.

תשובה:

שלום רב,

בהחלט. זה בסדר גמור.