קיצוץ אורך הזקן במכונה

שאלה:

שלום לכם,
האם אפשר לקצץ את אורך הזקן בכל מכונה? או רק במספריים?
מדגיש שהכוונה לא להורדת כל הזקן לגמרי.
אשמח אם תעשו לי קצת סדר בעניין…
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

ככל שאתה משאיר את הזקן ולא קוצץ עד הסוף רק מקצר אותו, אתה יכול לעשות זאת בכל אמצעי שיש לך.

כל הנושא של תער וכו' הוא רק בגילוח ממש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. האם ניתן להתגלח בסכין גילוח החשמלי של חברת Philips דגם one blade ?
    (יש עליה אישור של מכון צומת- אני רק מציין , אני באופן אישי לא מכיר אותם בכדי לסמוך עליהם)

    אודה מאוד לתגובתכם

  2. לא דיברנו כאן על גילוח אלא על קיצור הזקן וסידורו בלי להוריד עד הסוף, לגבי גילוח אינני מכיר מכונות ואני מעודד בעיקר את המכונה בהכשר הרב גרוס. הכשר צומת אין לו משמעות כיון שהם נוקטים שהכל כשר ואין צורך בכשרות למכונות גילוח…