צריך התרת נדרים?

שאלה:

ערב טוב כבוד הרב
אני בחור חרדי הייתי מאורס לפני מספר חודשים והבחורה ביטלה . בפגישה האחרונה שלנו אמרתי לה "שום דבר לא יעצור מאיתנו להתחתן". מרגיש שנכנסה בי מידת הגאווה לכן ה' העניש אותי וגם ה' ראה שאני מאמין בעצמי ולא בה' .האם משפט זה נחשב לנדר? צריך התרת נדרים? אולי נחסם לי המזל. ממתין לתשובתך .

תשובה:

זה לא נדר, אין שום ממשעות למשפט זה.

לא נחסם לך שום מזל, זה הכל נסיונות ובעזרת ה' הכל יהיה לטובה ולברכה, ותזכה בקרוב לשידוך הטוב והמתאים עבורך, ולחיים טובים ומאושרים!

בשורות טובות ושבת שלום.