כתם על טישו

שאלה:

שלום כבוד הרב.
אני אחרי לידה טבלתי לפני כשבועיים וחצי ואני מניקה, הלילה אחרי הטלת צואה אני מאוד משתדלת לא להסתכל על הטישו אבל בטעות הסתכלתי והיה נראה לי כמו שתי כתמים ארוך וצר שכל אחד פחות מגודל של שקל ומרוב בהלה פשוט זרקתי אותם לאסלה אני מאוד לא יודעת מה לעשות אני לא בטוחה אולי הם יותר קטנים לא אולי הם היו יותר גדולים לא טוב קיצור אני לא יודעת ואני מאוד בלחץ מזה מה עושים? אנחנו אסורים? מה אני אגיד לבעלי? תודה רבה מאוד גדולה.

תשובה:

לפי מה שאת מתארת כל כתם היה פחות מכגריס והם לא אוסרים, מה גם שיש לצרף כאן שאולי המקום עוד רגיש שמהלידה ומדמם במאמץ, ויש סוברים שכתם על נייר קינוח אינו אוסר. להבא בכל מקרה של ספק יש לשמור ולשאול ולא לזרוק, כרגע הכל בסדר.

מזל טוב ורוב נחת.