לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

בדיקת חסלט

שאלה:

שלום, רציתי לשאול איך בודקים עלים ירוקים האם מספיק רק השרייה 3 דק' במים עם האמה? ולגבי כרוב האם חייב חסלט או שאפשר לקנות רגיל ולהשרות?

תשובה:

שלום וברכה

יש לבדוק לפי הכתוב על האריזה, להשרות כמה דקות במי סבון ולרחוץ היטב בברז.

כל ירקות העלים יש לקנות חסלט, גם כרוב קשה מאוד לבדוק כשאינו מגידול מיוחד, יש לנקות כל עליה עם ספוג קשה משני הצדדים… לא מעשי. ירקות עלים קטנים כלל לא אפשרי לבדוק…