קיללתי את אבא

שאלה:

שלום. קרה מקרה מצער מאוד שהלב שלי נקרע ואני זקוקה לעזרה בנושא כמה שיותר מהר. לצערי הרב והגדול קיללתי את אבא שלי קללות קשות .לצערי לא שלטתי בזה לא קל איתו בכלל. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות על מנת לכפר על זה ? אני מתייסרת על מה שעשיתי מתחרטת מכל הנשמה ורוצה למות פשוט מאוד למות. בבקשה לא לשפוט אותי כיוון שאני גם ככה נמצאת במצב של יסורים קשים מאוד. עשיתי טעותת חמורה כעת מה עלי לעשות? אני מרגשה שאני עומדת לאבד את השפיות מהצער הגדול

תשובה:

מה שצריך לעשות זה דבר ראשון לבקש ממנו סליחה מעומק הלב, ולכתוב לו גם מכתב יפה של התנצלות, ואחר כך לחזור בתשובה, לחשוב ולהחרט על המעשה, ולעשות חושבים כיצד משתפרים בכיבוד הורים.

וכך בעזרת ה' יכופר לך.

בשורות טובות ובריאות איתנה!