לימוד פסיכולגיה

שאלה:

שלום כבוד הרב , אני רוצה ללמוד פסיכולגיה בשביל עם תקשורות הבנתי שיש בעיה ללימוד פסיכולגיה מכיון שיש שם התייחסות לחד מיניים(לא עלינו!) והם סותרת את הדת האם אסור לי ללמוד פסיכולגיה בגלל זה?

תשובה:

מותר ללמוד פסיכולוגיה, וזה גם חשוב שיהיו פסיכולוגים דתיים וחרדיים, כיון שלהבין את הציבור שלנו יכול רק מי שמבין ומרגיש את אורח חייו, יש לשאוף לעשות זאת במכללה חרדית כמו המכללה ירושלים בבית וגן בירושלים, שם ניתן להניח שהלימוד יעשה באופן מוקפד כראוי.