לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הלבנת פנים ברבים

שאלה:

הלבנתי חבר ברבים בפני כמה חברים צחקתי עליו והוא נפגע ובקשתי ממנו סליחה בנפרד הוא מחל אך.לא בלב שלם לדעתי איך מתקנים אני רודף אחריו

תשובה:

שלום וברכה

לפעמים קשה לפייס אדם מיד, הוא כרגע עוד פגוע וזה טרי אצלו וקשה לו לסלוח, תמתין עוד כמה ימים ואז תשלח לו איזו הודעה יפה או איזה שוקולד, תדבר איתו מלב אל לב בנעימות, תגיד לו שאתה לא יודע מה נכנס בך שעשית את זה, אבל זה באמת היה טפשי ומגוחך, והוא יסלח.

בהצלחה