רע לי המצב…

שאלה:

שלום, עברתי לאחרונה גרושין שדיי נכפו עליי ולקחתי את זה מאוד קשה ,כאלו ממש נעלמה לי האמונה שהכל לטובה ,הקושי לא מרפה ממני ולו רגע אחד , אשמח לקבל חיזוק וייעוץ להמשך דרכי

תשובה:

שלום וברכה ידידי, קראתי את הכאב שלך ואני בהחלט מזדהה עם הקושי, בורא העולם ירפא לשברך ובעזרת ה' תצא מן המיצר ותמצא את דרכך בחיים בקלות ובמהירות. אין ספק שהכל לטובה, אנחנו לא יודעים לעולם מה טוב לנו, לפעמים זו טובה בעולם הזה ולפעמים לצורך תיקון נשמתנו לחיי העולם הבא, איננו יודעים אבל כן יודעים ומאמינים שאין רע יורד מלמעלה. אני מאחל לך ומברך, שבעזרת ה' תמצא את מקומך וזייוגך האמיתי באופן כזה שתראה עין בעין בטוב ה'. לפעמים אנחנו נאחזים במצב המוכר לנו וחושבים שהוא הטוב בשבילנו, ולא נותנים לעצמנו צ'אנס לפתוח בדרך חדשה שהיא טובה לנו יותר. אינני יודע מה היה ביניכם, אבל בטח לא היה גן שלש שושנים אם כך זה נגמר, בעזרת ה' הטוב הגלוי והמתוק בוא יבוא.

ברכה והצלחה ובשורות טובות.