תרומה של חלב אם ל…

שאלה:

אשתי פרסמה לתרומה של חלב אם, האם מותר לתרום לזוג גברים (ה' ירחם) שחיים ביחד ומגדלים בת, ומבקשים את התרומה בכדי שהילדה תקבל ערכים תזונתיים יותר בריאים?

תשובה:

אינני רואה כל סיבה שלא לתרום, הם מגדלים את הבת, והיא מסכנה נצרכת לתזונה ראויה…

שנזכה לגאולה שלמה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אם האם של הילדה הזו גויה (וכך זה בדר"כ עם האנשים הללו) לכאו' יש לאסור וכמו שאסור ליילד גוי ו/או לרפאות אותו או להצילו אם לא משום איבה כמבואר ביו"ד קנ"ח , וכאן אין איבה שיכולה להשתמט בקל

  2. יכול להיות אפקט שיקשה על זוגות אלו לבחור בדרך הזו אם ידעו שאין להם יכולת לספק לילדים את כל צרכיהם וזה יכול להתווסף לשיקולים שלהם בהחלטה על דרך החיים שבחרו לעצמם
    ושלא יסייע לדבר עבירה,אולי