ישיבה חרדית

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני דתי לאומי ואני כבר עוד מעט בן 15 אני רוצה לעבור לישיבה חרדית ואמרו לי שלא יקבלו אותי ושאני נחשב "בעל תשובה" האם הדברים נכונים?

תשובה:

שלום רב,

לא. ממש לא נכון. ישנם הרבה חוזרים בתשובה בישיבות זה רק ענין של התאמה. כלומר, כל ישיבה תקבל את התלמידים שלה במסגרת טווח ההתאמה לישיבה. ישנם ישיבות מבוקשות שיש בהם מאות נרשמים ורובם אינם מתקבלים וזה בגלל שהם רוצים רק עם רמה גבוהה וכד'. לכן, הרקע ממש אינו רלוונטי אלא רק הנושא של ההתאמה. אם אתה מתאים לישיבה שאתה חפץ בה אני בטוח שתתקבל לשם.

הרבה הצלחה