בעניין עבודה במכירת אינטרנט וטלויזיות

שאלה:

שלום הרב , אני בחור דתי רווק ובתהליך התחזקות , לומד בישיבה בבוקר ובערב.
תקופה מאוד ארוכה אני מחפש עבודה , וסירבתי להרבה מקומות עבודה בגלל פריצות שהייתה במקום , או אופי העבודה והיראת שמיים שבמקום ..
בכוונה תחילה הקדמתי הכל בשביל השאלה , לאחרונה הוצע לי מקום עבודה בחברת תקשורת שהתפקיד הוא לקבל שיחות מאנשים ולספק להם תשובות לגבי חשבוניות תשלום ,ומידע כללי אך בנוסף עלי להציע להם שידרוג ורכישה של מגוון מכשירים /ספקי אינטרנט,וטלויזיות. שאלתי היא האם יש בעיה הלכתית בעבודה הזאת ? והאם עדיף להימנע .? ובכלל לאור העובדה שכרגע אני מחוסר תעסוקה יש לי התמודדות ונפילות לא פשוטות בקדושה והכל… דבר שיקרה פחות אם אני יהיה עסוק בעבודה . מה עליי לעשות ??

תשובה:

אתה יכול לעבוד שם, מדובר באנשים שבלאו הכי גולשים באינטרנט וצופים בטלויזיה, ושום דבר לא יתווסף מהמכירה שלך, כל השאלה היא רק אם יעשו זאת דרך חברה זו או אחרת…

המשך בדרכך החדשה והטובה ותזכה לקירבת אלוקים והארתו!