לא הספיקה לטבול ונודע שהיא בהיריון

שאלה:

שלום לכב׳ הר׳, שלומות וברכות.
אישתי טרם הספיקה לטבול במקווה טהרה לאחר ספירת שבעת הנקיים עקב ענייני הקורונה, המשכנו כמובן לשמור טהרה ללא יחסי אישות, לאחר כשבועיים בדקנו התברכנו בתוצאה חיובית והיא בהריון.
במשך כל הזמן לא מאז שבעת הנקיים ועד לתוצאה החיובית לא היו סימני דימום או כל סימן אחר הדורש שאלת רב.
השאלה אם עדיין צריכה לטבול לטהרתה או שמא הכניסה להריון מטהרת.
תודה.

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום. ודאי שהיא צריכה לטבול. כאשר אישה היתה נדה לעולם תישאר בנידותה עד שתטבול במקווה.