חימום אוכל בשבת

שאלה:

שלום, אם אני מחמם בשבת אוכל עם רוטב-אני מחמם אותו על ידי הכנסתו לשקית/סיר ואז מניח את זה בתוך מים-רותחים שהוצאתי מהמיחם, השאלה אם כאשר המים מהמיחם מתקררים אני יכול להחליף אותם במים חדשים מהמיחם?תודה

תשובה:

אפשרי, אבל בתנאי שאתה לא מערה על זה מים מהמיחם ישר, אלא מרוקן, לכתחילה גם מנגב את הכלי מהמים הקרים, מכיס שוב מים חמים ואז שוב את השקית… ושלא תהיה מכסה לגמרי במים, הכל כמו שכבר דיברנו…

שבוע טוב וחודש מבורך.

הצטרף לדיון

תגובה 1