בעל עסק גוי שרוצה לשים מזוזה

שאלה:

שלום וברכה,
מה יהיה הדין בבעל עסק גוי שרוצה למשוך אליו לקוחות יהודים בכך ששם מזוזה בפתח העסק שלו? האם אפשר לקרוא לזה צורך קמיע?
ראיתי תשובה שלכם שהבאתם את הרב פעלים והיד אליעזר בשם היד אליהו וכתבתם לכאורה שכקמיע יהיה מותר.. אם כן מהו הדין כאן? תודה רבה לרבנים החשובים.

תשובה:

הרעיון של ההיתר שם שהמזוזה נכתבה במפורש שלא לשם קדושת מזוזה, זה לא שייך מן הסתם במקרה שלך, ולמעשה אין לתת לו.

מקורות:

ראה כאן.