כתמים

שאלה:

שלום

אני כרגע לוקחת גלולות. ב3 ימים האחרונים, יש לי מעט כתמים. על התחתונית ובניגוב. לא דימום. כתמים בצבע חום בהיר ופעם אחת היה גם ורדרד אבל לא כתמים גדולים שעולים על מטבע של 10 סנטימטרים. חשבתי שזה הקדמה לדימום אבל מאתמול בבוקר אין שום דבר ושום כתם. האם יש צורך להתחיל לספור 7 נקיים?

תשובה:

שיעור גריס אינו עשרה ס"מ אלא 19 מ"מ!!! לכן אם הכתם הורוד היה בגודל כזה יש בהחלט מקום לאסור, תתארי יותר בפירוט על מה נמצא ומה היה גודלו וננסה לסייע.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. שלום. מדובר בכתמים חומים בין בהיר לכהה. על תחתונית ובניגוב. אין דימום . היה כתם אחד בניגוב בגודל של 3 ממ וזה הכל. הכתמים החומים של היו יותר גדולים ממטבע של חצי שקל פעם אחת זה היה כתם יותר ארוך 20 ממ על תחתונית בצבע חום בהיר. לא עשיתי בדיקה פנימית בכלל בכל הימים עם הכתמים. כרגע אין כלום.

  2. כתם חום בדרך כלל אינו אוסר, אבל אינני יכול לקבוע ברורות כי לא ראיתי, אם הכתם הורוד היה פחות מגריס, נראה שיש להקל.

  3. הכתם הורוד היה אפילו פחות מגודל של מטבע שקל. מה אני עושה עם החומים? מתחילה ספירה של 7 נקיים? זה ודאות היה חום ולא אדום או ורוד