טבילת הרשת של התנור

שאלה:

רשת התנור שמים עליה בדרך כלל תבניות עם האוכל, וכך אופים אותם, ולפעמים גם שמים עליה אוכל ישירות (לרוב גם כך שמים נייר אפיה), האם דבר זה צריך טבילה, ואם כן- האם אפשר כרגע להחליט שהשימוש בה יעשה רק ע"י תבנית ולא ישירות, ובכך לא להצריך טבילה עכשיו.

תשובה:

אם רגילים להשתמש לפעמים בהנחת אוכל ישיר אין להשתמש כך ללא טבילה, אבל אפשר להניח עליה תבנית, זה אינו שימוש המחייב טבילה.

מועדים לשמחה