לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כשרות בבית ההורים

שאלה:

שלום לכבוד הרב
אנו נשואים ברוך השם והמשפחה של אשתי הם חרדים מודרנים ולא מקפידים על קלה כבחמורה לא מקפידים על כשרויות העיקר שכתוב כשר אם זה בבשר או עוף וגבינות שיש בהם חלב נוכרי ופירות וירקות שלא ידוע מאיפה נקנו ומכיון שהם חרדים לטעמם אז לא רוצים לשנות את הדרך והולכים אליהים שבתות איך אני ינהג ומה אפשר לעשות

תשובה:

שלום וברכה

כמובן אין כל טעם לאכול סתם מכל הבא ליד, תבדוק בדיוק מה הם אוכלים וכיצד ותתייעץ פרטני על מה אפשר להקל משום שלום בית ובמה חובה להחמיר. כמובן יש לקחת כאן בחשבון לא רק את נושא הכשרות אלא מה בדיוק מערכת היחסים ומה חשוב לאשתך וכו'. השאלה מורכבת מכדי לענות עליה באופן כללי מידי.

בשורות טובות ומועדים לשמחה.