שמן חלבי רותח על כלי

שאלה:

שפכו שמן חלבי רותח לתוך כיור [חלבי] וכנראה נגע בקערה פרווה שבתוכו היה ירקות בתוך מים לשטיפה [היה הכל קר] – האם יש פה בעיה במשהו ? אם אפשר לפרט אשמח

תשובה:

ככלל הקערה נהייתה חלבית מחמת השמן הרותח, וצריכה הכשרה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד
    רציתי לדעת כהמשך – הקערה היא בעצם קערה של מיקסר של עוגות , האם יש בעיה להמשיך לעשות בזה עוגות פרווה ? כמו כן האם הירקות שהיו בפנים נהפכו חלביים להזכיר היה שם ירקות לשטיפה עם מים קרים