שימוש בקיורטן בפסח

אני לוקח קיורטן (תרופה לפצעי בגרות וזה טיפול ארוך של שש או שבע חודשים ובדצ אומרים שזה לא כשר בפסח ואם אני יפסיק זה יכול לסכן את כל הטיפול מה עמדת כבוד הרב בנושא

תשובה:

לפי רשימת התרופות של קופת חולים כללית התרופה כשרה לפסח ללא חשש קטניות ואין כל בעיה.

הצטרף לדיון

14 תגובות

  1. הבעיה היא שזה רק בכללית ושם כתוב שהם מסונכרנים עם העדה ובעדה אמרו לי בטלפון בפירוש שזה לא טוב ובפרט שבשאר קופות החולים התרופה אינה מופיעה
    לא ברור

  2. אני לוקחת קיורטן
    וכתוב בכללית שזה כשר לפסח
    ובאתר של משרד הבריאות כתוב שזה לא כשר לפסח…
    אני רוצה לדעת אם לקחת את זה או לא?
    תודה רבה

  3. למיטב ידיעתי אינו כשר, שאלתי רופא עור והוא אמר שאין כל נזק בהפסקה של שבוע, לדעתי זה גם יתן לך קצת מנוחה לשפתיים עם היובש, וזה גם יעזור בשמחת החג.