מלאכת מְלַבְּן – גיהוץ

שאלה:

שלום לכבוד הרב,
לכבוד החג קנו מפת ניילון עבה שתהייה מתחת למפת הבד
המפה הייתה מקופלת (מפת הניילון) וכאשר פרסנו אותה על השולחן היא הייתה מקומטת עם קמטים שיוצרים מרווח בין קמטים מסוימים שולחן,
רציתי לשאול אם מותר להניח על המפה אוכל וכו' ולא לעבור על מלאכת מְלַבְּן ( גיהוץ )( מפני שכך אנו מצמידים את המפה ובגלל שכלים המונחים על השלוחן חמים)
תודה רבה וחג שמח וכשר .

תשובה:

כיון שאין לכם כוונה לזה וזה גם לא יעשה באופן מושלם – אין כל בעיה.

הצטרף לדיון

תגובה 1