קטניות לילד קטן שאלרגי למאכלים רבים

שאלה:

הבן שלי בן שנתיים וארבעה חודשים, הוא אלרגי לביצים וחלב, כך שבפסח אין לנו הרבה מה לתת לו לאכול. האם מותר להאכיל אותו קטניות, השאלה בעיקר על טחינה, כי הוא אוהב טחינה וזה מאכל מזין.
תודה רבה,
אליסף

תשובה:

שלום וברכה אם יש בזה צורך בשבילו מותר בהחלט, הוא עדיין מתחת לגיל שלוש ודינו כחולה שיש בו סכנה. רק תזהרו שזה לא יהיה במטבח ולא יגיע למגע עם האוכל והכלים שלכם. וכמובן שיהיה בכשרות לפסח. רוב נחת.