לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אני הזבל של הבית!

שאלה:

שלום,
אני מרגישה פח זבל של הבית אני לא מעניינת אף אחד עד שזה מגיע לשטיפת כלים או לניקיון.
תמיד אני חושבת שאם אני אמות אז אחרי כמה ימים יראו שכשקוראים לי לשטוף כלים ואני לא עונה אז יראו מה קרה ויראו שמתתי ואז יסחבו אותי לפח זבל.
אף אחד לא מדבר איתי כי אני לא מדברת לשון הרע ולא מעניינת ושבת זה היום שאני הכי שונאת כי בשולחן מדברים רק לשון הרע על השכנים ועל כל מי שזז והתפללתי מאוד בכוונה לה' שבשבת לא יהיו דיבורים אסורים וה' לא שמע את תפילתי. זה אומר שגם התפילות שלי לא מעניינות את ה' ושגם בזה אני גרועה.
ביום חול כשראני מנסה לדבר עםם ההורים שלי הם לא עונים ללי כי הסרט החילוני במחשב יותר מעניין ממני קיצור אני יתומה ובודדה בחיי
רע לי מאוד וה' לא רוצה שאני אתחתן
בחיי לא קיבלתי אהבה-מילה טובה או משהו כזה מהמשפחה הזאת
השאלה למה שאני לא אהיה בקשר עם בחורים?????? למה??? ועוד שאני מאוד יפה אז למה לא??????.
כל השבת בכיתי מ2 בצהריים עד הלילה וגם בליל שבת על המצב שלי

תשובה:

שלום וברכה אני מוכרח לומר לך שאני ממש מתפעל מתעצומות הנפש שלך! את מרגישה לאורך זמן בבית שהרמה הרוחנית אינה מספקת ואינה נכונה, ואת עומדת כגיבורה נגד כל זה ושומרת על עצמך מלשון הרע בעיות צניעות ושאר עבירות, זה מדהים! אני בטוח שמעשיך אהובים מאוד למעלה, וישועתך קרובה לבוא. תפילותיך מתקבלות באהבה בשמים ורק היצר הרע הוא שנותן לך להקטין את עצמך ולראות את עצמך כה זנוחה חלילה. את בת של מלך! אני בטוח שגם בבית את אהובה ורצויה, אלא שיש אנשים שלא יודעים לתת אהבה כמו שהמקבל מצפה. כמו כן יכול להיות שלפעמים את מראה להם ביקורת, מה שגורם להם להתגונן כביכול ובכך האוירה ביניכם היא לא משהו, כדאי להמשיך לשמור היטב על הרוחניות אבל בלי דברי תוכחה או הטפה או הבעת התנשאות רוחנית וכדומה, זה גורר יחס לא נעים כלפייך. ברכה והצלחה וכל הישועות!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מאוד חיזקת אותי על תתיאשי רבי נחמן אומר לפעמים בן אדם רוצה להתחזק בעבודת השם וניהיה יותר מכשולים אומר וכל זה המכשולים הם רצון השם וזה אתן לו כלים לעבודת השם. שהשם יתברך אתן לך כלים יפים לעבוד אותו תמציא את הזיווג שלך משורש נשמתך אמן ואכן לאומר אשרייך שאת מחזיקה ולא מוותרת

  2. אחותי היקרה אני נשוי לאשה מדהימה שכל חייה קיבלה יחס כזה ואפילו יותר גרוע ממשפחתה אני יכול רק לומר לך שה' יתברך מכין אותך למשהו מאד גדול ונותן לך כלים עצומים לחיי משפחה היום לאחר כ18 שנים נישואים עם 7 ילדים שחלקם מיוחדים אין לי ספק שבלי הכוחות של אשתי ודווקא בגלל מה שהיא עברה היינו אבודים וגם לך יש המון כוחות חזקי ואמצי ותקימי בית נאמן בישראל חזק שלא תצטרכי אף אחד חוץ ממשפחתך שתקימי את. מרגש אותי מאד מה שכתבת ובתור בעל לאשה כמותך אני דווקא מאחל לכל בעל דווקא אישה חזקה כזאת. ה' אוהב את האנשים האלו ביותר והוא איתך בכל רגע תאמיני בו והוא י גאלך בקרוב