הוראות משרד הבריאות בימי הקורונה

שאלה:

האם מותר לנהוג כמו החרדים שמתכנסים ללימוד תורה בימי הקורונה.

תשובה:

לא! אסור! אני לא מאמין שיש עוד אנשים שפויים שרואים את כל הצרות שהנגיף הזה עושה ועד כמה הוא מדבק שעוד מסרבים לציית להוראות משרד הבריאות.

הרבה בריאות הצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד
    אינני מבין מדוע צריך לפרסם באתר החשוב הזה שאלה בה השואל קובע עובדה בדויה המשמיצה ציבור שלם ללא כל יסוד של אמת. ("לנהוג כמו החרדים שמתכנסים"). החרדים בגין ציותם לגדולי ישראל הם הציבור המציית ביותר, כפי שכולנו יודעים. והלוואי וילמדו מהם שאר עמך בית ישראל ויפסיקו לשוטט עם כלבם ולעשות ריצת בוקר בעת סכנה זו. (אגב, הייתי ממליץ לשואל התמים להפסיק לצפות באותם מקומות המחפשים איזה "חרדי" שלא שומר על הכללים כדי להמשיך ולהתנגח בציבור הקדוש גם בשעה כה נוראה).