הכשרת תנור פרוליטי

שאלה:

איך מכשירים את המסילות והרשת של תנור פרוליטי (שההכשרה של התנור נעשית ע"י חום 500 מעלות)? השאלה מה לגבי המסילות והרשת, האם צריך? וא"כ איך?

תשובה:

שלום וברכה מנקים מעט שלא יהיה על זה ממשות, ומשאירים בפנים בעת ההפעלה על תוכנית הניקוי, זה מנקה גם את הרשת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כתוב בהוראות לא לשים אותם בזמן הניקוי, כי זה מקלקל את זה, השאלה אם צריך להגעיל את המסילות והרשת, או שמספיק להפעיל את התנור בחום רגיל?