תפילה בקורונה

שאלה:

בסד שלום כבוד הרב
מה אני יעשה בימים אילו שבצער רב סגרו לנו את הבית הכנסת ואין לי היכן להתפלל מה אני יעשה עם תפילות ? ספר תורה זה השבוע של סבא שלי שהתחיבתי לאימי ז"ל בכול שנה לקרוא קדיש לסבא ולהתפלל מה אני יעשה ? אשמח לעזרה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה יש מקומות שהצליחו לארגן תפילה מהמרפסות וסומכים שזה מועיל לצרף כך עשרה אנשים שרואים אלו את אלו, אבל אם זה לא מזדמן לך זה בסדר גמור! עכשיו זה הזמן להתפלל בבית ביחידות בלי קדיש. יהודי צריך לדעת בכל זמן מה בורא העולם רוצה ממנו, ועכשיו הוא רוצה מאיתנו שנשמור על חיינו ונחסל את המגיפה הנוראית הזו על ידי בידוד מקסימלי. בשורות טובות.