לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שינוי שם

שאלה:

שלום כבוד הרב, שמי אילנה וברצוני לשנות את השם.מרגישה שמעולם לא שפר עליי מזלי, במיוחד בזוגיות.האם כדאי לשנותו לנעמי?תודה.

תשובה:

שלום וברכה לא משנים שם סתם, אדם המבקש ישועה מה' יפעל בדרכים שקיבלנו מאבותינו, להתחזק במצוות, עם איזו קבלה טובה שיכול לעמוד בה, להתחזק באמונה, ולהרבות בתפילות עוד ועוד. בעזרת ה' תראי ישועות קרובות יחד עם כל עם ישראל הזקוקים לישועה גדולה בימים אלו.