שילוח הקן

שאלה:

מצאתי במסתור הכביסה קן עם גוזלים חיים, האם אני יכול לעשות שילוח הקן ואיך?

תשובה:

שלום וברכה יש לבוא בלילה כשהאמא נמצא ולא האבא, ולגרש אותה ולזכות בגוזלים, לאחר מכן ניתן להשאירם שם. בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. היי,

    במקרה קראתי את השאלה ורציתי לדעת האם האמא חוזרת לקן?

    יוצא לי מידי פעם לראות קנים של יונים/צוצלות… היה לנו במרפסת. ועכשיו חסמנו להם את הגישה לשם.

    אני לא רוצה לפגוע בגוזלים/ביצים ולכן חשוב לי לדעת אם האמא חוזרת לאחר שאני מרימה אותם ומחזירה לקן?

    תודה רבה