מה עושים בבית בימי הקורונה?

שאלה:

שלום,
אני אוכלת בלי כמעט הפסקה משיעמום וגם אי אפשר כבר לעשות הליכות ואני עולה במשקל בקצב מהיר. אני ממש מתוסכלת מזה ולא יודעת מה לעשות אולי אני אתפלל לה' שאני לא יהיה יותר רעבה?? ואני אוכל רק כדי לחיות. אין לי ברירה אם היה אפשר הייתי יוצאת להליכה כל יום אבל אסור לצאת מותר רק 100 מטר וזה כלום

תשובה:

שלום וברכה אכן אחד הדברים הכי חשובים עכשיו בזמן שנמצאים כל הזמן בבית, הוא למצוא עיסוק נכון ומועיל, זה יכול להיות לימוד משהו תועלתי מהבית, הכנת הבית לפסח, כל עיסוק אחר, וכמובן גם תחביבים כמו קריאת ספר וכדומה, השיעמום הוא דבר שגורם למצב רוח רע ולא מועיל כלל. יש לשבת ולעשות תוכנית, מה רוצים להספיק ומתי ולבצע. כמו כן חשוב לעשות התעמלות בבית, כדי לשמור על כושר בריאות וזה מסייע גם למצב הרוח. שבת שלום ובשורות טובות.