חלומות

שאלה:

לפני 4 חודשים איבדתי את סבא שלי שהייתי קשורה אליו כמו הבת שלו..
שבוע אחרי שהוא נפטר הוא הגיע אלי בירך אותי עושה ישועות ואמר לי לקרוא קיט
בשלושים גם הגיע אלי לבוש לבן מנשק ותופס לי תראש חזק ובורח
לאור לבן
ושוב חלמתי אחרי חודש אותו מנשק מזוזה בבית של סבתא
והיום חלמתי שאני מסדרת את המיטה שלו ואני רואה אותו ישן ואז הערתי אותו הוא פתח עיניים וחייך אליי ממש הוא היה לבן מגולח נראה טוב
שאלתי אותו בקשר לשידוך אז הוא ענה לי אני לא אומר כלום מה שאני יכול להגיד לך בקשר לבחור זה כוס ישועות ואת תראי ישועות גדולות
( אני בשידוכים תקופה ארוכה ולאחרונה יש בחור שמקווה שאתקדם מהר עם זה
.(

תשובה:

בדרך כלל חלומות הם חסרי משמעות, אבל מי יודע, ולומר פרק קיט בתהילים לעילוי נשמתו זה ודאי דבר נפלא. נברך אותך שתזכי להקים בית בישראל בקרוב, עם בן תורה בעל מזל טוב ומידות טובות ומבורכות, ויהיו לכם חיים טובים ומאושרים. שבת שלום.