קורונה ויצר הרע ומה שביניהם

שאלה:

היי דין,
רציתי לשאול צדיק מומחה, האם הקורונה היא הקבלה למבול?
ועל אותו נושא – לאחרונה אני מרגיש קצת 'מחוץ לארון' ורציתי לשאול האם יש טיפולים כלשהם או דרך לגרום ליצר הרע הזה לעבור…
תודה צדיק,
אדר.

תשובה:

שלום וברכה יקירי אין אדם שיודע להסביר מה קורה כאן… ברור לנו שיש כאן תהליך מדהים שבו בורא עולם רוצה לזעזע את כולנו, את העולם כולו שמכיר ומבין שאכן יד ה' היא השולטת ומנווטת והאדם ידו קצרה, וכל אחד יקח לשם את מסקנתו האישית ביחס לחייו ומצבו הרוחני… בנוגע ליצר הרע, כבר אמרו חכמים, אם פגע בך מנוול זה [היצר הרע] משכהו לבית המדרש, כלומר, עשה לך קביעות נוספת ללימוד תורה. התורה מטהרת את הנפש, מזככת ומרוממת, וממילא היצר הרע מתמעט. תתחזק בלימוד התורה ובקירבה לה' וכל הטוב הגדול בעזרת ה' יבוא. בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1